Inspectoratul Teritorial de Munca CARAS-SEVERIN

Modul de desfășurare a activității de preluare a registrelor electronice ale salariaților și de eliberare a parolelor pentru transmiterea on-line a Registrului General de Evidență a Salariaților REVISAL

Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin aduce la cunoștința angajatorilor că va soluționa toate cererile privind transmiterea registrului electronic al salariaților și cererile de eliberare parola Revisal, primite pe poșta electronică, semnate de către reprezentantul legal al angajatorului, fie cu semnătură olografă, fie cu semnătură electronică.

Adresa de e-mail la care se transmit cererile semnate de către reprezentantul legal este:  itmcaras@itmcaras.ro

Pentru preluarea (prima depunere) în sistemul revisal este nevoie de un fișier rvs cu contractul/contractele noi/ generat de aplicația "revisal 608 sau 609", altă aplicație proprie sau prin încheierea unui contract de presări servicii revisa
Fisierul se depune impreuna cu :
1. Adresă înaintare registru
2. Împuternicire ridicare parola
3. Copie dupa buletinul celui care depune fisierul + copie dupa CUI
4. Informare contract de presari servicii revisal sau, dupa caz, copie dupa decizia de numire a persoanei care se  ocupa cu completarea si transmiterea revisalului Se pot depune toate pe mail (fisier rvs. + formulare + copii)

Fisierele de la punctul 1 si 2 trebuie semnate electronic dacă se trimit pe email, in cazul in care nu se poate semna electronic va trebui sa va prezentati la ghiseu, personal, cu documentele semnate olograf.

Depunerile la ghiseu se pot face prin prezentarea documentelor de la punctele 1 și 3.

Pentru reînnoirea parolei nu este necesara depunerea adresei de la punctul 1, a buletinului de la punctul 3 și documentelor de la punctul 4.
 

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii---
Sunt de acord