Inspectoratul Teritorial de Munca CARAS-SEVERIN

 

Modul de desfășurare a activității de eliberarea a extraselor REVISAL

Modele cerere eliberare extras REVISAL (vezi formulare)

Conform art.7 alin.6 din H.G.nr.905/2017, privind registrul general de evidența a salariaților, obligația de eliberare a extrasului din registru revine angajatorilor.
Potrivit art.7 alin.8 din H.G.nr.905/2017, în situaţia în care angajatorul se află în imposibilitatea de a elibera un extras din registru electronic al salariaților, având în vedere și dispozițiile art.6 din H.G.nr.1164/2022, salariatul/fostul salariat cu domiciliul în județul Teritorial de Muncă Caraș-Severin, poate solicita Inspectoratului Teritorial de Muncă Teritorial de Muncă Caraș-Severin eliberarea unui extras din registru, din care să rezulte activitatea desfăşurată la acesta, în calitate de salariat.
Cererea se poate depune la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Caraș-Severin, trimite pe poștă, fax sau poșta electronică pe adresa de e-mail a Inspectoratului Teritorial de Muncă Caraș-Severin itmcaras@itmcaras.ro. În cazul trimiterii pe poșta electronică, cererea va fi semnată de petent cu semnătură olografă (scrisă) sau cu semnătură electronică.

 

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii---
Sunt de acord